Kamperen of Hoteleren

Dit jaar maar liefst drie keer een MotoGP Fly & Ride motorreis naar de MotoGP


7 daagse van Jerez 2-8 mei 2019

8 daagse van Misano 11-18 september 2019

6 daagse van Valencia 14-19 november 2019

Programma

Voor alle drie GP’s ziet het programma er ongeveer zo uit:

Vooraf breng je de motor naar een centraal punt in Nederland waarna hij naar Malaga, Florence of Alicante vervoert wordt.

Jij vliegt op de eerste dag van de officiële reis naar de plaats van bestemming waar je motor klaar staat voor vertrek.

Vervolgens rijd je in een aantal dagen via een zorgvuldig uitgezette route naar het circuit. Daar kun je een door ons gereserveerde kamer in een hotel betrekken of je tent opslaan op één van de campings bij het circuit.

Maandags na de Grand Prix staat er weer een aantal dagen motorrijden op het programma. Onderweg overnacht je altijd in een door ons geregeld hotel.

Jerez

Misschien wel de sfeervolste en sensationeelste GP, maar zéker de eerste van het jaar op Europese bodem na een lange winter wachten. En in downtown Jerez heb je zéker de 'wildste' feesten. Voor als je zin hebt. Maar waar je zeker zin in hebt is 5 dagen zelf rijden in de beste streek in het beste motorland met de meeste bochten van de wereld.

Misano

Het thuis circuit van Valentino Rossi, op 7 kilometer van Tavullia, de plaats waar hij woont. Natuurlijk brengen we maandag een bezoekje aan VR46 om onder het genot van een cappuccino de race met te evalueren. En je rijdt in totaal zes dagen door Toscane en Umbrië. Een absolute aanrader voor iedereen die van pasta en sfeer houdt..

Valencia

Het meest overzichtelijke circuit van allemaal met 80% zicht op de baan en 100% op de TV schermen en zéker de laatste GP van het jaar. Gaan er hier en nu nog kampioenschappen beslist worden? Wat zéker beslist is: hier is de mooiste 4 daagse route Alicante-Valencia vv uitgestippeld die denkbaar is!

Anders?
Wil je wel mee, maar op een andere manier? Of eerder heen? Of in geval de Spanje reizen met de Promotor lezersreis mee die de week voorafgaande georganiseerd wordt zonder lid te zijn van dat blad?

Alles kan! Nou ja ... bijna alles. Laat het ons weten.

En wat kost mij dit dan allemaal?

Lees alles over de prijzen en hoe je jouw eigen reispakket kan samenstellen!
parallax background